JLLC.BE
Dat jagen veel meer is dan schieten, dat weet elk rechtgeaard jager. Na het schot volgt het ontweiden, daarna het versnijden en als laatste het klaarmaken van dat overheerlijke stukje vlees. De workshops ontwijden en koken volgen nog, maar de workshops 'versnijden' komen er opnieuw aan!
Vorig jaar waren de 50 beschikbare plaatsen op minder dan 1 dag allemaal volzet. De workshops duren telkens 3u en zijn met maximaal 5 deelnemers. Kijk hieronder wat er nog vrij is!
WEST-VLAANDEREN
VOLLEDIG VOLZET
OOST-VLAANDEREN
VOLLEDIG VOLZET
VLAAMS-BRABANT
VOLLEDIG VOLZET
LIMBURG 2023
VOLLEDIG VOLZET
ANTWERPEN 2023
VOLLEDIG VOLZET
INSCHRIJVEN VOOR VOLGENDE CURSUS?
mailen naar peter@jllc.be
WAT KRIJG JE?
Elke deelnemer krijgt:
-
3 uur les van een uitmuntende leraar
-
2 messen om degelijk mee te versnijden
-
2 wildhaken om het wild op te hangen
-
1 exclusieve geborduurde Jagersliga schort
EXTRA INFO
De everzwijnen die versneden worden, zijn voorzien van een negatief trichinenonderzoek. De mensen die dat willen, kunnen via de lesgever ook een beenderzaag (€70) bestellen. Gelieve dat in het onderstaande formulier aan te duiden. Er wordt bij de lesgevers drank voorzien aan €1/consumptie . Deze workshop is voor leden van Jagersliga.
De workshops gaan door onder voorbehoud van wild uiteraard. Lukt het niet op de afgesproken dag, dan zal een latere datum bepaald worden.